Παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών

 

 

Τα ΣΕΠ – Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων που δημιούργησε, οργανώνει και διαχειρίζεται ο Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης.

Ο Συνεταιρισμός (ΣΕΠΠΠ) ιδρύθηκε το 2007, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του τον Απρίλιο του 2010 και μετρά ήδη 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας με Στρατηγικό Σύμμαχό του την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία είναι δίπλα του σε κάθε νέα δραστηριότητα και αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Μέχρι το 2017, ο Συνεταιρισμός δραστηριοποιούνταν παρέχοντας καταναλωτικές και προμηθευτικές υπηρεσίες αποκλειστικά στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών.

Από το 2018 ο Συνεταιρισμός αποφάσισε να επεκτείνει το πεδίο δράσης του, διαθέτοντας την τεχνογνωσία του και σε άλλους κλάδους της ελεύθερης επιχειρηματικότητας.

Πλέον, απευθύνεται σε κάθε φιλόδοξο επιχειρηματία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον αναπτυσσόμενο, τόσο το 2017 όσο και το 2018, σύμφωνα άλλωστε και με την ΕΛΣΤΑΤ, κλάδο διαμεσολάβησης, με έμφαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τα ηλεκτρονικά προϊόντα, που παρέχονται οργανωμένα μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου φυσικών καταστημάτων, υπό το σήμα και τη διακριτή ταυτότητα ΣΕΠ, με ενιαίες δραστηριότητες και ομοειδή προϊόντα.

Στην πλήρη ανάπτυξή τους, τα ΣΕΠ θα συγκεντρώνουν πάσης φύσης χρηματοοικονομικές, ασφαλιστικές, τηλεπικοινωνιακές, γραμματειακές και μεταφορικές υπηρεσίες προς όλους τους καταναλωτές, σε ΕΝΑ σημείο, συνοδεύοντάς τις με επιλεγμένα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η φιλοσοφία του Συνεταιρισμού και των ΣΕΠ είναι η εξυπηρέτηση του Πελάτη για κάθε είδους ανάγκη του, από την πιο μικρή, όπως είναι η βοήθεια στη χρήση όλων των ηλεκτρονικών μέσων και πλατφορμών που ορίζουν τη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα για παράδειγμα το taxisnet, τα e-shops, η ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, μέχρι και την πιο σύνθετη όπως είναι η σύναψη συμβολαίου ασφάλισης αυτοκινήτου, το έμβασμα στο εξωτερικό ή η σύναψη συμβολαίου με εναλλακτικό πάροχο ενέργειας.

Και όλα αυτά με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών, ΣΕΠ, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει αξιόπιστες λύσεις σε πολλούς τομείς:

 1.  Υπηρεσίες μηχανογραφικής και γραμματειακής υποστήριξης: εκτυπώσεις, αποστολές και λήψεις e-mail και fax, αποθηκεύσεις σε ηλεκτρονικά μέσα, δημιουργία προφίλ και χρήση social media, υπεύθυνες δηλώσεις, βοήθεια στη χρήση όλων των ηλεκτρονικών μέσων και πλατφορμών που ορίζουν τη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα όπως taxisnet, παραγγελίες και πληρωμές e-shops, ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, ηλεκτρονικές κρατήσεις, έκδοση παραβόλων και πολλά άλλα.
 2.  Υπηρεσίες πληρωμών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων: ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ύδρευση, Οφειλές Δημοσίου, τέλη κυκλοφορίας, εργοδοτικές εισφορές, Επιμελητήρια, παράβολα κ.α. Δυνατότητα εμπρόθεσμης, ληξιπρόθεσμης ή τμηματικής πληρωμής και δόσης, ανάλογα με φορέα. Με μετρητά και κάρτες όλων των τραπεζών.
 3.  Ταχυμεταφορές: παραλαβές και αποστολές φακέλων και μικροδεμάτων. Χρήση καταστήματος ως σημείο παραλαβής παραγγελίας από οποιοδήποτε e-shop.
 4.  Καρτοσυνδέσεις και ταυτοποίηση συνδρομητών όλων των παρόχων.
 5.  Ανανέωση χρόνου ομιλίας κινητών τηλεφώνων όλων των παρόχων.
 6.  Ανανέωση καρτών internet και προπληρωμένα μέσα σύνδεσης στο διαδίκτυο.
 7.  Προπληρωμένες Paysafe κάρτες.
 8.  Σύναψη συμβολαίων ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου ZeniΘ ως εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές. 
 9.  Πώληση προϊόντων gadgets κινητής τεχνολογίας και άλλων προϊόντων τεχνολογίας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες χονδρικής πανελλαδικά.
 10.  Πώληση συσκευών, αξεσουάρ και αναλωσίμων προϊόντων ατμίσματος (ηλεκτρονικό τσιγάρο).
 11.  Αντιπροσώπευση επιλεγμένων εναλλακτικών προϊόντων υγείας και ευεξίας.

Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών).

Ταυτόχρονα μελετάμε πώς αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησής τους, και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Μπορούμε και το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά.