Συνεργασίες

 

Συνέργεια η λύση του σήμερα αλλά και του αύριο

Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αγοράς, και να δημιουργήσουμε το πρότυπο δίκτυο Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών υλοποιήσαμε στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες κορυφαίες στον τομέα τους.

Δείτε τους συνεργάτες μας

 

 

Εθνική ΤράπεζαPosit LogoΑποτέλεσμα εικόνας για synthex

  • Ο ΣΕΠΠΠ δημιούργησε ένα καινούργιο δίκτυο με διακριτή ταυτότητα, κοινές υπηρεσίες, συνέργειες και οικονομίες κλίμακας που απαντά στην ανάγκη όλων μας για την «επόμενη μέρα» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το δίκτυο του Συνεταιρισμού και των καταστημάτων ΣΕΠππ – ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.
  • Η λογική της προσέγγισης και της πρότασής μας είναι ότι αξιοποιούμε το διαχρονικό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που είναι η πολύχρονη εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών, η τοπική αναγνωρισιμότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με το πελατειακό μας κοινό.
  • Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αγοράς, και να δημιουργήσουμε το πρότυπο δίκτυο Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών υλοποιήσαμε στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες κορυφαίες στον τομέα τους.
  • Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠππ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών).
  • Ταυτόχρονα μελετάμε πώς αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησής τους, και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Μπορούμε και το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά.

 

 

Σας ενδιαφέρει να προωθήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, μέσα από το δίκτυο των Σημείων Εξυπηρέτησης πελατών – ΣΕΠππ ;

Τότε επικοινωνήστε μαζί μας