Επιχειρηματική Ευκαιρία – Γίνε Μέλος

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕΠ

Έχεις κουραστεί να προσπαθείς συνεχώς για την επαγγελματική σου επιβίωση;
Σου αρέσουν οι καινοτόμες ιδέες και οι έξυπνες επιχειρηματικές δραστηριότητες;
Θέλεις μια επιχείρηση που δεν είναι στατική, αλλά αναπτύσσεται συνέχεια;
Σε ενδιαφέρουν οι άνθρωποι της γειτονιάς και της πόλης σου, και η εξυπηρέτηση των καθημερινών τους αναγκών;
Πιστεύεις ότι η λύση για την ανάπτυξη μιας εταιρείας σήμερα, είναι οι συνέργειες και η ταυτόχρονη παροχή πολλαπλών υπηρεσιών και προϊόντων, σε ένα σημείο;
Ψάχνεις για ένα ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ εισόδημα;

Γίνε μέλος του Δικτύου Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών!
Γίνε μέρος της καινοτομίας ΣΕΠ!

ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ!

Ένα καινοτόμο επιχειρηματικό πλάνο

  Ο Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (Σ.Ε.Π.Π.Π.) ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί µία ένωση προσώπων µε οικονοµικό σκοπό, ιδρύθηκε µε βάση τον Νόµο 1667/1986 περί Αστικών Συνεταιρισµών, έχει εµπορική ιδιότητα και αποτελεί θεσµό της ιδιωτικής οικονοµίας.

Ο Σ.Ε.Π.Π.Π. είναι οργανωµένος αµιγώς σε σύγχρονη επιχειρηµατική βάση, που παρά την οικονοµική κρίση αναδείχτηκε σε ένα εργαλείο ανάπτυξης µέσω ποικίλων δράσεων.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών, με 13.500.000 συναλλαγές αξίας άνω του 1,5 δισ. € μέχρι σήμερα, διαπίστωσε πως υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην άμεση και αποτελεσματική διευκόλυνση του καθενός σε διάφορα απλά και καθημερινά ζητήματα.
    Το κενό αυτό έρχεται να καλυφθεί με την εισαγωγή των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ Points), στα οποία οποιοσδήποτε θα μπορεί να βρει αξιόπιστες λύσεις σε πολλούς τομείς.

 • Ο ΣΕΠΠΠ προχώρησε σε αυτό το ΝΕΟ εγχείρημα που σκοπός και στόχος του είναι να σας προτείνουμε επαγγελματική διέξοδο και μια βιώσιμη επιχειρηματική λύση στη σύγχρονη Ελληνική αγορά.
 • Ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο διασφαλίζει τη βιωσιμότητα των καταστημάτων μας, τη στήριξη και τη συνεχή ανάπτυξή μας στο μέλλον, ως μέλη ενός καινούργιου δικτύου με διακριτή ταυτότητα, κοινές υπηρεσίες, συνέργειες και οικονομίες κλίμακας που απαντά στην ανάγκη όλων μας για την «επόμενη μέρα» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Η λογική της προσέγγισης και της πρότασής μας είναι ότι αξιοποιούμε το διαχρονικό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που είναι η πολύχρονη εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών, η τοπική αναγνωρισιμότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με το πελατειακό μας κοινό.
 • Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών). Ταυτόχρονα μελετάμε πώς αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησής τους, και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

internet, laptop, startup

 

 

Στα πλαίσια των εργασιών του καταστήματος υλοποιούνται δραστηριότητες που θα εξυπηρετούν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και αγοραστικά group με κοινωνική υπευθυνότητα και θετική επίδραση στην τοπική κοινωνία.

 • Υπηρεσία Διαχείρισης και Είσπραξης Λογαριασμών όλων των παρόχων ενέργειας, τηλεφωνίας, ύδρευσης, και ληξιπρόθεσμων και μέρος του ποσού, μετρητά και με κάρτα, βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ, ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ - ΟΓΑ, Τέλη Κυκλοφορίας, ΦΠΑ, ΦΠΑ κ.α., με αμοιβή επί της υπηρεσίας.
 • Γραμματειακή – Μηχανογραφική Υποστήριξη, φωτοαντίγραφα, σκανάρισμα, αποθήκευση δεδομένων, αποστολή και λήψη δεδομένων, fax - email, παροχή εξυπηρέτησης σε διαδικτυακές εφαρμογές.
 • Παροχή υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής. Εκμάθηση βασικών λειτουργιών στο Διαδίκτυο, social media. Παροχή βοήθειας στη χρήση του διαδικτύου, περιήγηση - έναρξη προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter, Viber κλπ).
 • Υπηρεσία Reception. Παραλαβή και παράδοση προϊόντων. Διασύνδεση με e-shop για παραλαβή – παράδοση των παραγγελιών από τα σημεία μας επί πληρωμή.
 • Διαμεσολάβηση στην Πώληση συμβολαίων Ενέργειας με προμήθεια.
 • Πώληση προϊόντων εταιρειών Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, με προμήθεια.
 • Αξεσουάρ και προϊόντα τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές τιμές ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.
 • Πακέτα καρτοκινητής όλων των εταιρειών.
 • Αγορά χρόνου ομιλίας.
 • Mobile internet για απομακρυσμένες συνδέσεις, προπληρωμένες κάρτες, με αμοιβή ή ποσοστά επί των πωλήσεων.
 • Εκπροσώπηση εταιρειών προϊόντων αδυνατίσματος και συμπληρωμάτων υγείας και ευεξίας, με ποσοστά επί των πωλήσεων.

 

Εμπορική Υποστήριξη

Για την προβολή - υποστήριξη των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών, έως σήμερα έχουμε προβεί στις παρακάτω δράσεις:

 • Παροχή διαφημιστικού υλικού προσαρμοσμένου στις ανάγκες / ιδιαιτερότητες της αγοράς που δραστηριοποιείται το κάθε κατάστημα του δικτύου μας.
 • Σταντ – baners – αυτοκόλητα βιτρίνας προβολής των υπηρεσιών και των προϊόντων.
 • Προβολή των καταστημάτων στον ιστότοπό μας και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Προβολή τους στο περίπτερο της εταιρείας μας στις εξειδικευμένες εκθέσεις του κλάδου.
 • Προβολή των καταστημάτων μας σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και συγκεκριμένα έντυπα σύμφωνα με το διαφημιστικό μας πρόγραμμα.

Συνεχής Εκπαίδευση

brainstorming, ακούω, ακρόαση

 • Οι συνεργάτες – μέλη του ΣΕΠΠΠ, ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΣΕΠ, πρέπει να διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να κατανοούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προωθούν.
 • Για τον λόγο αυτό, σε συνεχή συνεργασία με τους προμηθευτές – συνεργάτες μας, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια όπου εξειδικευμένα στελέχη εκπαιδεύουν τα μέλη μας, σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

 

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

laptop, startup, team building

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΣΕΠ γίνονται ταυτόχρονα και αυτόματα, μέλη του συνεταιρισμού μας,  ΑΡΑ και μέτοχοι της εταιρείας και έχουν λόγο στις αποφάσεις και μερίδιο στα κέρδη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι είναι τα ΣΕΠ;

Γιατί να γίνω κι εγώ μέλος στο δίκτυο και να επενδύσω σε ένα ΣΕΠ;

Πώς είμαι σίγουρος ότι ο Συνεταιρισμός τηρεί τις δεσμεύσεις του;

Παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών 

 

Ενδιαφέρεσαι να γίνει συνεργάτης - μέλος του δικτύου ΣΕΠ;
Τότε επικοινώνησε μαζί μας