Τι είναι τα ΣΕΠ

Ο Συνεταιρισμός μας, ΣΕΠΠΠ www.seppp.gr (έτος ίδρυσης 2007), με 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών, και με 13.500.000 περίπου συναλλαγές και 1 δις αξία συναλλαγών μέχρι σήμερα, διαπίστωσε πως υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην άμεση και αποτελεσματική διευκόλυνση του καθενός σε διάφορα απλά και καθημερινά ζητήματα.

Το κενό αυτό έρχεται να καλυφθεί με την εισαγωγή στην καθημερινότητά μας των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ).

Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών).

Ταυτόχρονα μελετάμε πώς αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησής τους, και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Μπορούμε και το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά.

ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ;

Στα πλαίσια των εργασιών του καταστήματος προσφέρονται υπηρεσίες που εξυπηρετούν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και αγοραστικά group με κοινωνική υπευθυνότητα και θετική επίδραση στην τοπική κοινωνία.

Στα καταστήματα ΣΕΠ – ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, εκτός από τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε και μια πλούσια γκάμα προϊόντων που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ποιοτική.

Ξεκινήσαμε στο τέλος του καλοκαιριού το 2018 και σήμερα έχουμε ήδη 10 καταστήματα. Στην Άρτα, στα Διαβατά, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα Λαδάδικα, στη Λεωφ. Στράτου (Γαλλικό Ινστιντούτο), στη Λεωφ. Βασιλίσσης Ολγας (στάση Ανάληψη), στη Νιγρίτα Σερρών, στην Ξάνθη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Ορεστιάδα ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Τα κεντρικά μας γραφεία και η έδρα του ΣΕΠΠΠ βρίσκονται στην Αθήνα, στην οδό Βαλτινών 26, στην περιοχή Γκύζη – Λ. Αλεξάνδρας.

 

Στα  Σημεία εξυπηρέτησης Πελατών, ΣΕΠππ, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει αξιόπιστες λύσεις σε πολλούς τομείς:

 • Ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών ενέργειας , τηλεφωνίας(σταθερής και ίντερνετ) ,
 • Βεβαιωμένες οφειλές Δημοσίου , Τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ ΕΦΚΑ κ.α.
 • Συμβόλαια ενέργειας και ασφαλιστικά συμβόλαια
 • Ταχυμεταφορές προϊόντων, παραλαβές από e-shop ,
 • Μηχανογραφική – γραμματειακή υποστήριξη ( φωτοαντίγραφα, σκανάρισμα, αποθήκευση δεδομένων ,αποστολή και λήψη δεδομένων κ.α.)
 • Παροχή εξυπηρέτησης σε διαδικτυακές εφαρμογές .
 • Gadgets τεχνολογίας και αξεσουάρ κινητής.
 • Πακέτα καρτοκινητής όλων των εταιρειών .
 • Αγορά χρόνου ομιλίας. mobile internet για απομακρυσμένες συνδέσεις Προπληρωμένες κάρτες
 • Προϊόντα ατμίσματος και ευεξίας, και άλλα πολλά !!!

Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών) .

Ταυτόχρονα μελετάμε πως αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησης τους , και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Μπορούμε και το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα ΣΕΠ – Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων που δημιούργησε, οργανώνει και διαχειρίζεται ο Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης.

Στα Σημεία εξυπηρέτησης Πελατών, ΣΕΠ, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει αξιόπιστες λύσεις σε πολλούς τομείς:

 1. Υπηρεσίες μηχανογραφικής και γραμματειακής υποστήριξης: εκτυπώσεις, αποστολές και λήψεις e-mail και fax, αποθηκεύσεις σε ηλεκτρονικά μέσα, δημιουργία προφίλ και χρήση social media, υπεύθυνες δηλώσεις, βοήθεια στη χρήση όλων των ηλεκτρονικών μέσων και πλατφορμών που ορίζουν τη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα όπως taxisnet, παραγγελίες και πληρωμές e-shops, ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, ηλεκτρονικές κρατήσεις, έκδοση παραβόλων και πολλά άλλα.

 2. Υπηρεσίες πληρωμών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων: ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ύδρευση, Οφειλές Δημοσίου, τέλη κυκλοφορίας, εργοδοτικές εισφορές, Επιμελητήρια, παράβολα κ.α. Δυνατότητα εμπρόθεσμης, ληξιπρόθεσμης ή τμηματικής πληρωμής και δόσης, ανάλογα με φορέα. Με μετρητά και κάρτες όλων των τραπεζών.

 3. Ταχυμεταφορές: παραλαβές και αποστολές φακέλων και μικροδεμάτων σε εσωτερικό και εξωτερικό. Χρήση καταστήματος ως σημείο παραλαβής παραγγελίας από οποιοδήποτε e-shop.

 4. Καρτοσυνδέσεις και ταυτοποίηση συνδρομητών όλων των παρόχων.

 5. Ανανέωση χρόνου ομιλίας κινητών τηλεφώνων όλων των παρόχων.

 6. Ανανέωση καρτών internet και προπληρωμένα μέσα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

 7. Προπληρωμένες Paysafe κάρτες.

 8. Σύναψη συμβολαίων ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου ZeniΘ ως εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές.

 9. Πώληση προϊόντων gadgets κινητής τεχνολογίας και άλλων προϊόντων τεχνολογίας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικής πανελλαδικά.

 10. Πώληση συσκευών, αξεσουάρ και αναλωσίμων προϊόντων ατμίσματος (ηλεκτρονικό τσιγάρο).

 11. Αντιπροσώπευση επιλεγμένων εναλλακτικών προϊόντων υγείας και ευεξίας.

Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών).

Ταυτόχρονα μελετάμε πώς αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησής τους, και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Μπορούμε και το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά.

Δίπλα στις επιχειρήσεις της γειτονιάς

Στα καταστήματα ΣΕΠ, οι επιχειρήσεις της γειτονιάς μπορούν να βρουν άμεση και αξιόπιστη λύση σε καθημερινές λειτουργικές ανάγκες τους.

Έξυπνα, γρήγορα, απλά και κυρίως… με σιγουριά για το αποτέλεσμα.

 • Πληρωμές λογαριασμών

 • Ταχυμεταφορές

 • Ηλεκτρονικές αιτήσεις και παροχή υπηρεσιών με χρήση διαδικτύου.

 • Παροχή υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής

 • Εκτυπώσεις από e-mail, μέσα αποθήκευσης, κινητά

 • Φωτοτυπίες

 • Αποστολή - λήψη e-mail & fax

 • Προετοιμασία εγγράφων και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης γραφείου

 • Σύναψη Οικονομικών συμβολαίων ενέργειας

Οι Συνεργάτες μας

Συνέργεια η λύση του σήμερα αλλά και του αύριο

Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αγοράς, και να δημιουργήσουμε το πρότυπο δίκτυο Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών υλοποιήσαμε στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες κορυφαίες στον τομέα τους.

Δείτε τους συνεργάτες μας

Εθνική ΤράπεζαPosit Logo Αποτέλεσμα εικόνας για synthex

Σας ενδιαφέρει μια καινοτόμα και επικερδής συνεργασία?

Ο Συνεταιρισμός μας, ΣΕΠΠΠ, με 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών, και με 13.500.000 περίπου συναλλαγές, διαπίστωσε πως υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην άμεση και αποτελεσματική διευκόλυνση του καθενός σε διάφορα απλά και καθημερινά ζητήματα. Το κενό αυτό έρχεται να καλυφθεί με την εισαγωγή στην καθημερινότητά μας των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ).

Μια επιχειρηματική πρόταση απευθυνόμενη σε όσους "ψάχνουν" για μια έξυπνη και καινοτόμα επαγγελματική λύση. Ο ΣΕΠΠΠ προχώρησε σε αυτό το ΝΕΟ εγχείρημα που σκοπός και στόχος του είναι να σας προτείνουμε επαγγελματική διέξοδο και μια βιώσιμη επιχειρηματική λύση στη σύγχρονη Ελληνική αγορά.

 • Ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο διασφαλίζει τη βιωσιμότητα των καταστημάτων μας, τη στήριξη και τη συνεχή ανάπτυξή μας στο μέλλον, ως μέλη ενός καινούργιου δικτύου με διακριτή ταυτότητα, κοινές υπηρεσίες, συνέργειες και οικονομίες κλίμακας που απαντά στην ανάγκη όλων μας για την «επόμενη μέρα» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Του δικτύου του Συνεταιρισμού.
 • Η λογική της προσέγγισης και της πρότασής μας είναι ότι αξιοποιούμε το διαχρονικό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που είναι η πολύχρονη εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών, η τοπική αναγνωρισιμότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με το πελατειακό μας κοινό. Στον ΣΕΠΠΠ έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών τις οποίες στοχεύουμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών).
 • Ταυτόχρονα μελετάμε πώς αυτές διαμορφώνονται διαχρονικά και προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες εξυπηρέτησής τους, και τις καλύπτουμε με στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου (σε κάθε περίσταση που θα προκύψει).
 • Με εγγύηση την υψηλή τεχνογνωσία και τα εχέγγυα της 10 ετούς λειτουργίας του ΣΕΠΠΠ, άρτια οργάνωση, σύγχρονες υποδομές και συνέργειες στον χώρο των τραπεζών, ο ΣΕΠΠΠ αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία.
 • Χωροθέτηση σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές ή σημεία μεγάλης συγκέντρωσης (σταθμοί μέσων μαζικής μεταφοράς κ.α.)

Μπορούμε και το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "Επιχειρηματική Ευκαιρία – Γίνε Μέλος"

Πολιτική Ποιότητας Σ.Ε.Π.Π.Π.

Με αφοσίωση στο όραμα και τις αξίες του Σ.Ε.Π.Π.Π. πρωταρχικός στόχος του Συνεταιρισμού είναι:

 • Η απόλυτη ειδίκευση στους τομείς της δραστηριοποίησής του.

 • Η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και υπηρεσιών του.

 • Η σύγχρονη και υπεύθυνη αντιμετώπιση όλων των αναγκών των Μελών και των πελατών του.

Ο Συνεταιρισμός έχει κυρίως οικονομικούς σκοπούς και αποβλέπει στην οικονομική ανάπτυξη των Μελών του. Ο κύριος στόχος του Σ.Ε.Π.Π.Π. είναι η προστασία και η εν γένει οικονομική ανάπτυξη των Μελών με την παροχή τεχνικής και οργανωτικής βοήθειας για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν και για την τεχνολογικά άριστη διαχείρισή τους, η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μέσω των καταστημάτων του Συνεταιρισμού και των Μελών του, καθώς και η με κάθε τρόπο, εντός του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, εκμετάλλευση του Δικτύου προς όφελος των Συνεταίρων.

Οι Αρχές που συνθέτουν την πολιτική του Σ.Ε.Π.Π.Π. είναι οι εξής:

 • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων και υψηλή ποιότητα υποστήριξης αυτών.

 • Υψηλό επίπεδο ανταπόκρισης στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των Μελών και των πελατών.

 • Ανταπόκριση στις χρονικές και οικονομικές απαιτήσεις και προσδοκίες των Μελών και των πελατών.

 • Διαφάνεια και αξιοπιστία πάσης φύσεως στις οικονομικές συναλλαγές.

 • Εφαρμογή και διαρκής βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας κατά ISO 9001:2008, με στόχο τη βέλτιστη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα των εργασιών μας TUV, TUV ENGLISH

 • Συνεχής παρακολούθηση και εφαρμογή της νομοθεσίας. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Σ.Ε.Π.Π.Π. δεσμευόμαστε στην επίτευξη των στόχων του Συνεταιρισμού και στη συνεχή και απαρέγκλιτη τήρηση των αρχών πολιτικής ποιότητας, διότι πιστεύουμε ότι αποτελούν κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας του Σ.Ε.Π.Π.Π., διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των Μελών και των πελατών μας και κάνοντάς μας περήφανους και ικανοποιημένους από την εργασία μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Π.Π.
ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Διοικητικό Συμβούλιο Σ.Ε.Π.Π.Π.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ε.Π.Π.Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του , όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 5 Φεβρουαρίου του 2018 στον χώρο του ξενοδοχείου ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της 10ης Γ.Σ. του Συνεταιρισμού,

αποτελείται από τους

Πρόεδρος:
Τζαμπαζλή Αναστασία
Αντιπρόεδρος:
Γιαννόπουλος Νικήτας
Μέλη:
Σικλαφίδης Βλάσιος

Τοπουζλής Θωμάς

Χαριτωνίδης Γεώργιος

Χαρμάνας Χαράλαμπος

Σ.Ε.Π.Π.Π. και Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Ο Σ.Ε.Π.Π.Π. (Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης) είναι ένας Συνεταιρισμός Περιορισμένης  Ευθύνης  ιδιωτικού Δικαίου που συστάθηκε  σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1667/1986  με την επωνυμία "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" με διακριτικό τίτλο "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ" και με τα αρχικά "Σ.Ε.Π.Π.Π.". Η επωνυμία του συνεταιρισμού στην αγγλική γλώσσα είναι "Hellenic Cooperative of Professional Lotteries' Agents Ltd" με διακριτικό τίτλο "Hellenic Cooperative of Lotteries' Agents" και  αρχικά "H.C.L.A.". Έδρα του συνεταιρισμού ορίζεται ο Δήμος Αθηναίων.

Ιδρύθηκε το 2007 και η εμπορική του δραστηριότητα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010. Ο Συνεταιρισμός έχει κυρίως οικονομικούς σκοπούς και αποβλέπει στην οικονομική ανάπτυξη των Μελών του.

Η πραγμάτωση των σκοπών επιδιώκεται και επιτυγχάνεται με τη συνεργασία του συνόλου των μελών και με την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στους νόμους 1667/86 και περιγράφονται στο καταστατικό του συνεταιρισμού 
Κατεβάστε το Καταστατικό του Σ.Ε.Π.Π.Π. σε μορφή pdf.
                Από το 2010  ο ΣΕΠΠΠ δραστηριοποιείται εμπορικά σε δύο τομείς :
 • Στην υπηρεσία πληρωμών λογαριασμών, δημόσιων, δημοτικών και ιδιωτικών επιχειρήσεων μέσω της Εφαρμογής Πληρωμών του ΣΕΠΠΠ, του ιδιόκτητου ηλεκτρονικού συστήματος μας είσπραξης λογαριασμών βασισμένο στην πλατφόρμα Pylon του ομίλου εταιριών Epsilon Net. Σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και μέσα στον χώρο των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Στα 10 αυτά χρόνια ο Σ.Ε.Π.Π.Π. έχει 700 μέλη και εισπράττει περισσότερους από 1.500.000 λογαριασμούς ανά έτος.
 • Δεύτερος τομέας δραστηριότητας του Σ.Ε.Π.Π.Π., η εξασφάλιση καλύτερων όρων προμήθειας τεχνολογικού και άλλου εξοπλισμού των καταστημάτων των μελών του, καθώς και η κατάρτιση συμβάσεων και η σύναψη συμφωνιών για λογαριασμό των μελών του, με προμηθευτές τεχνολογικού εξοπλισμού (δέκτες τηλεόρασης, ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και περιφερειακά και αναλώσιμα αυτών κτλ), με εταιρίες παροχής υπηρεσιών (ευρυζωνικά δίκτυα, παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου, εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού, κτλ) ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες μεταφοράς εγγράφων, δημοσκοπήσεων, εταιρίες διάθεσης αυτόματων πωλητών, με χορηγούς, διαφημιζόμενους μέσα από τα έντυπα, τον δικτυακό τόπο και τα εν γένει διαθέσιμα και πρόσφορα μέσα του συνεταιρισμού και των μελών του. Η δημιουργία προγραμμάτων ασφάλισης και εν γένει εγγυητικών ταμείων ή ταμείων αλληλοβοηθείας των μελών του και διαχείριση αυτών.

Από το καλοκαίρι του 2018, ο Σ.Ε.Π.Π.Π. προχώρησε σε ένα νέο εγχείρημα, βασισμένο σε μια καινοτόμα ιδέα που προήλθε από την μακρόχρονη και διαχρονική σχέση μας με το καταναλωτικό κοινό και τους συμπολίτες - κατοίκους των περιοχών όπου δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά.

Και που προέκυψε από τη διαπίστωση πως υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην άμεση και αποτελεσματική διευκόλυνση του καθενός σε διάφορα απλά και καθημερινά ζητήματα. Το κενό αυτό έρχεται να καλυφθεί με την εισαγωγή στην καθημερινότητά μας των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ).

Σήμερα, έχουν ανοίξει και λειτουργούν 12 καταστήματα, ενώ το δίκτυό μας αναπτύσσεται σταδιακά, με σκοπό να καλύψει σημεία σε όλη την επικράτεια.