Πώς είμαι σίγουρος ότι ο Συνεταιρισμός τηρεί τις δεσμεύσεις του;

 

Η επιτυχημένη δεκαετής λειτουργία του Συνεταιρισμού και οι πολυετείς συνεργασίες του με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς αποτελούν εχέγγυο για την πιστή τήρηση των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει έναντι των μελών του.

 

Ο Συνεταιρισμός ξεκίνησε τις δραστηριότητές του τον Απρίλιο του 2010 και παρά την πολυετή κρίση επιδεικνύει αντοχή και θετικά ετήσια αποτελέσματα με αύξηση του κύκλου εργασιών του την πιο δύσκολη δεκαετία. Παρέχει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του (προμηθευτικές, αλλά και υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών – πληρωμών) στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο των πρακτορείων τυχερών παιχνιδιών από το 2010, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, με ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών βασισμένη στο Microsoft Cloud Services και με διασύνδεση των συστημάτων του με τα συστήματα της Τράπεζας.

 

Η τεχνική υποστήριξη στα συστήματά του παρέχεται από την Epsilon Net, εκ των κορυφαίων εταιριών του κλάδου. Πρωτοεισήγαγε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ με μετρητά και με κάρτα.

 

Μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα 13,5 εκατομμύρια πελάτες και συναλλαγές αξίας άνω του 1 δις ευρώ.

 

 

Και συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας στο μέλλον και στις πολύπλευρες ανάγκες του καταναλωτή!

 

Γίνε Συνεργάτης μας!

 

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με laptop, team building, άνδρας, Άνθρωποι