Τι είναι τα ΣΕΠ;

 Τα ΣΕΠ – Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων που δημιούργησε, οργανώνει και διαχειρίζεται ο Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης.

Ο Συνεταιρισμός (ΣΕΠΠΠ) ιδρύθηκε το 2007, άρχισε να δραστηριοποιείται τον Απρίλιο του 2010 και μετρά ήδη 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας με Στρατηγικό Σύμμαχό του την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία είναι δίπλα του σε κάθε νέα δραστηριότητα και αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Μέχρι το 2017, ο Συνεταιρισμός δραστηριοποιούνταν παρέχοντας καταναλωτικές και προμηθευτικές υπηρεσίες αποκλειστικά στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών.

Από το 2018 ο Συνεταιρισμός αποφάσισε να επεκτείνει το πεδίο δράσης του, διαθέτοντας την τεχνογνωσία του και σε άλλους κλάδους της ελεύθερης επιχειρηματικότητας.

Πλέον, απευθύνεται σε κάθε φιλόδοξο επιχειρηματία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον αναπτυσσόμενο, τόσο το 2017 όσο και το 2018, σύμφωνα άλλωστε και με την ΕΛΣΤΑΤ, κλάδο διαμεσολάβησης, με έμφαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τα ηλεκτρονικά προϊόντα, που παρέχονται οργανωμένα μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου φυσικών καταστημάτων, υπό το σήμα και τη διακριτή ταυτότητα ΣΕΠ, με ενιαίες δραστηριότητες και ομοειδή προϊόντα.

Στην πλήρη ανάπτυξή τους, τα ΣΕΠ θα συγκεντρώνουν πάσης φύσης χρηματοοικονομικές, ασφαλιστικές, τηλεπικοινωνιακές, γραμματειακές και μεταφορικές υπηρεσίες προς όλους τους καταναλωτές, σε ΕΝΑ σημείο (το Σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών), συνοδεύοντάς τις με επιλεγμένα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η φιλοσοφία του Συνεταιρισμού και των ΣΕΠ είναι η εξυπηρέτηση του Πελάτη για κάθε είδους ανάγκη του, από την πιο μικρή, όπως είναι η βοήθεια στη χρήση όλων των ηλεκτρονικών μέσων και πλατφορμών που ορίζουν τη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα για παράδειγμα το taxisnet, τα e-shops, η ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, μέχρι και την πιο σύνθετη όπως είναι η σύναψη συμβολαίου ασφάλισης αυτοκινήτου, το έμβασμα στο εξωτερικό ή η σύναψη συμβολαίου με εναλλακτικό πάροχο ενέργειας.

Και όλα αυτά με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.